Genealogie Maat (Vlaardingen/Rotterdam) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 601 - 607 van 607:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tieleman Pieter Zwalve (overleden in 1960), een kind van Cornelis Zwalve en Elisabeth Zijderveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hubertina Helena Johanna van der Wilk (overleden in 1960), een kind van Petrus van der Wilk en Johanna Adriana Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Johanna Ham (overleden in 1960), een kind van Leonardus Ham en Cornelia Hijdra, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Ham

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Maria Liduina van der Schot (overleden in 1963), een kind van Johannes van der Schot en Maria Alida Gordijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jozina Lous (overleden in 1963), een kind van Jan Lous en Joppa Geelhoed, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacoba Lous

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Petrus van Heijningen (overleden in 1966), een kind van Lambertus Adrianus van Heijningen en Catharina Schilperoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Gerardus van der List (overleden in 1967), een kind van Johannes Anthonius van der List en Johanna Clasina Carstens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.