Genealogie Lemckert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.209:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Fransina Maas (geboren in 1801), een kind van Frans Maas en Ewalda Gilles, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Daniel 't Hooft (geboren in 1803), een kind van Willem 't Hooft en Catharina van Dongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Jillis Maas (geboren in 1803), een kind van Frans Maas en Ewalda Gilles, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Wolters (geboren in 1803), een kind van Willem Wolters en Adriana Lalleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van der Klerk (geboren in 1803), een kind van Pieter van der Klerk en Jannetje Dekker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannis Abraham Mondt (geboren in 1804), een kind van Willem Mondt en Elizabeth van de Roer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmanna Margrieta (geboren in 1804), een kind van Derk Wijbes en Eta Hagenouw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Johanna Maas (geboren in 1805), een kind van Frans Maas en Ewalda Gilles, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Daniel 't Hooft (geboren in 1806), een kind van Willem 't Hooft en Catharina van Dongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas (geboren in 1806), een kind van Nicolaas Siedenburg en Maria Brandt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.