genealogieonline

Genealogie Leijten in de Lage Landen

Foto van Jan Leijten

De publicatie Genealogie Leijten in de Lage Landen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 11.576 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.687 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Met deze publicatie wil ik zoveel mogelijk personen met de naam Leijten en hun partner(s) in de “Lage Landen” (Nederland en België) in kaart brengen. Ook de naam varianten Leijte, Leijtens, Lijte, Lijten, Lijtens, Leite, Leiten en Leitens zijn hierin opgenomen.

De personen in deze publicatie zijn in te delen in bijna 100 stambomen (groot en klein). Daarnaast zijn er echter ook nog veel losse eindjes. Ik blijf zoeken naar onderlinge relaties om het aantal afzonderlijke stambomen en losse eindjes te verminderen.

In mijn profiel heb ik enkele zaken aangegeven over de betrouwbaarheid van de getoonde gegevens en het naleven van de privacy regelgeving bij afbeeldingen van bidprentjes.

Enkele opmerkingen met betrekking tot de publicatie:


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Jan Leijten
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!