Genealogie Kuijken-Dikschei

Foto van F. Kuijken
De publicatie Genealogie Kuijken-Dikschei is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 14.098 personen. Vanwege privacy zijn 2.458 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 8 maart 2022.


De hier gepubliceerde gegevens zijn in zo'n 50 jaar onderzoek tot stand gekomen. De op het internet beschikbaar gekomen informatie, heeft het merendeel van de gegevens bevestigd. In een aantal gevallen heeft het mij op een spoor gezet dat mij tot op dat moment nog niet bekend was. Ik heb getracht, waar mij dit mogelijk was, e.e.a. nader te verifieren. Genealogische bronnen heb ik getracht te vermelden, maar dat zal ook wel eens zijn misgegaan. Een ieder, bekend of onbekend, langs deze weg mijn dank voor de op deze manier verkregen correcties dan wel aanvullingen. Ik houd mij aanbevolen voor eventuele opmerkingen en zal proberen deze in een volgende herziening op te nemen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!