genealogieonline

Genealogie Kuijken-Dikschei

Foto van F. Kuijken

De publicatie Genealogie Kuijken-Dikschei is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 13.083 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2.487 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De hier gepubliceerde gegevens zijn in zo'n 50 jaar onderzoek tot stand gekomen. De op het internet beschikbaar gekomen informatie, heeft het merendeel van de gegevens bevestigd. In een aantal gevallen heeft het mij op een spoor gezet dat mij tot op dat moment nog niet bekend was. Ik heb getracht, waar mij dit mogelijk was, e.e.a. nader te verifieren. Genealogische bronnen heb ik getracht te vermelden, maar dat zal ook wel eens zijn misgegaan. Een ieder, bekend of onbekend, langs deze weg mijn dank voor de op deze manier verkregen correcties dan wel aanvullingen. Ik houd mij aanbevolen voor eventuele opmerkingen en zal proberen deze in een volgende herziening op te nemen.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!