Stamboom Kruyshoop » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 1.258:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hillegond van Keulen (overleden in 1816), een kind van Willem Adriaansz van Keulen en Neeltje Pieters Baarsjes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtje Happe (overleden in 1816), een kind van Theunis Happe en Gerritje Jansdr Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje de Boer (overleden in 1816), een kind van Pieter Adriaansz de Boer en Elisabeth Caspersdr Engel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Bal (overleden in 1816), een kind van Fop Ariese Bal en Cornelia Gerritse Spaans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Bal (overleden in 1816), een kind van Fop Ariese Bal en Cornelia Gerritse Spaans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frank van Oosten (geboren in 1816), een kind van Willem Franksz van Oosten en Geertje van Nierop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Schellevis (geboren in 1816), een kind van Cent Leendertsz Schellevis en Pieternella Hogenraad, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lucas Vreugdenhil (geboren in 1816), een kind van Cornelis Lucasz Vreugdenhil en Antje Schrevelius, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Guurtje van het Kaar (geboren in 1817), een kind van Klaas Simonsz van het Kaar en Aagje Klaas Stad, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Bakker (geboren in 1818), een kind van Jacob Bakker en Aaltje Kuijper, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aris Bakker

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.