Stamboom Kruyshoop » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.251 - 1.258 van 1.258:

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sara Maria van het Kaar (overleden in 1963), een kind van Dirk van het Kaar en Hilletje de Vries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Bakker (overleden in 1964), een kind van Pieter Bakker en Neeltje van het Kaar, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Anna Bakker

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Heijn (overleden in 1964), een kind van Cornelis Heijn en Cornelia Schoone, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Heijn

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Josephus Willems (overleden in 1965), een kind van Josephus Willems en Huibertje van Herwijnen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Toet (overleden in 1965), een kind van Maarten Jan Toet en Lena de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Heijn (overleden in 1968), een kind van Cornelis Heijn en Cornelia Schoone, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Heijn

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Blaauw (overleden in 1968), een kind van Cornelis Jansz Blaauw en Adriana Pieternella van Ameide, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika van Hesse (overleden in 1969), een kind van Willebrordus van Hesse en Haasje Dirks Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Klaas van Hesse

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.