Genealogie Koekoek-Arends-Beverwijk-Staal-Bakker

Foto van Sjors Beverwijk-Koekoek
De publicatie Genealogie Koekoek-Arends-Beverwijk-Staal-Bakker is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 13.261 personen. Vanwege privacy zijn 2.156 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 16 november 2018.


Deze publicatie is mijn gehele database. Oorspronkelijk gericht op de voorouders van mijn man en mijzelf, dit betreft de families Beverwijk, Staal, Koekoek, Arends. 

Maar er zijn ook vele andere families in deze publicatie te vinden, zoals: Bakker, Botter, Westerbeek, Smit, De Jonge, Snakenborg, Vroom. Voornamelijk uit Drenthe, Groningen, Friesland, maar natuurlijk ook uit de rest van Nederland, Duitsland, België, Frankrijk.

Als u aanvullende informatie heeft of fouten ontdekt, dan hoor ik dat graag. 

Maar ook als u vragen heeft over families of personen, vragen mag altijd :-)

Met vriendelijke groet, Sjors Beverwijk-Koekoek

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!