Genealogie Kloos

Foto van Theo Kloos
De publicatie Genealogie Kloos is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 62.314 personen. Vanwege privacy zijn 2.587 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 3 januari 2015.


Welkom bij mijn stamboom. Bij het maken van deze stamboom wilde de gehele familie, neven, nichten enz. ook graag e.e.a. opgezocht hebben. Gevolg, een stamboom met veel takken van familie, veel personen, en mede daardoor ook grotere kans op fouten. Probeer steeds de bron erbij te vermelden, echter moet je soms om een doorbraak te krijgen kijken in andere stambomen om je weer op weg te helpen. Ik heb wel geprobeerd om alles met de achternaam "Kloos" in te voeren, als alle info erin zit moeten er ca. 5 takken overblijven, volgens informatiebronnen op internet. Alles wat ik heb opgezocht staat in de stamboom, dus meer dan dit is er niet. Van de laatste 100 jaar is iedereen afgeschermd, enigste uitzonderingen hierop zijn mensen die in concentratiekampen zijn overleden, hiervan vindt ik dat deze genoemd mogen worden, ter nagedachtenis. Aanvullingen en/of verbeteringen zijn altijd van harte welkom. Ben een mens, dus ik maak fouten, ga hierbij a.u.b. niet uit van opzet. Ik bedank iedereen die mij op een positieve manier geholpen hebben om fouten te corrigeren en belangrijke aanvullingen toe te voegen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!