Genealogie van Jean Wolff en genealogie van de oude Joan Berning met frau Gese » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 28:

Liewe (Lieuwes) van der Meulen en Sieuwke (Tjebbes) Witteveen zijn getrouwd op 9 mei 1857 in Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Tekstra is overleden op 8 oktober 1857 te Barradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Barradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lieuwe van der Meulen is geboren op 9 april 1858 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijintje van der Meulen is geboren op 26 januari 1862 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes van der Meulen is geboren op 6 juli 1865 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jozef Jitte van der Meulen is geboren op 30 augustus 1870 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Taeke Tekstra en Anskje Ettema zijn getrouwd op 6 mei 1888 in Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Heere Kornelis Andringa en Uilkje Lieuwes van der Meulen zijn getrouwd op 2 juni 1888 in Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sikke Tekstra is geboren op 12 maart 1889 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Rinze de Jong en Trijintje van der Meulen zijn getrouwd op 6 mei 1893 in Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.