Genealogie Jansen

Foto van E. Jansen
De publicatie Genealogie Jansen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.401 personen. Vanwege privacy zijn 280 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 17 mei 2021.


De basis van deze genealogie wordt gevormd door de namen van mijn grootouders Jansen, Joosten, Meijer en Hartjes en vanzelfsprekend alle overige vertakkingen daar omheen. Het zwaartepunt van de families Jansen en Joosten ligt bij Arnhem, Huissen en de Overbetuwe. Dat van de familie Meijer ligt in Rhenen. Terwijl de familie Hartjes voortkomt uit Didam, met later vertakkingen naar Bemmel, Elst, Amsterdam en Oberhausen (Dld)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!