Genealogie Jaasma - Koldenhof

Foto van S.S. Jaasma
De publicatie Genealogie Jaasma - Koldenhof is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 26.966 personen. Vanwege privacy zijn 2.433 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 22 april 2023.


Na het overlijden van mijn moeder ben ik begonnen met het uitzoeken van de geschiedenis van de familie. Buiten haar eigen trouwbijbel vond ik twee van haar vader. Ééntje van het huwelijk van Hendrik Koldenhof met Elsje Elisabeth Viezee en ééntje van zijn huwelijke met mijn oma Reijertje Blankespoor. Hiermee ben ik aan de slag gegaan. Ondertussen heb ik van de families die ik zoek al een flink aantal op regel.

Voor de basis heb ik van veel mensen informatie gekregen over de verschillende families. Velen gaan tot ca. 1650. 

Ik heb de vrijheid genomen om in sommige gevallen erg in de diepte te gaan met de families. Soms omdat latere huwelijken mij er toe dwongen om verder te zoeken. 

Je bent nooit klaas met dit werk. 


 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!