Immina's » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 133:

Johannes Frans en Jurrina Bugel zijn getrouwd op 22 mei 1852 in Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Immina Frans is geboren op 3 november 1852 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Bugel en Trijntje Zettelaar zijn getrouwd op 14 januari 1854 in Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Frans is geboren op 8 juni 1854 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jurrien Bugel is geboren op 19 oktober 1854 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Haneman is geboren op 28 november 1855 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jurrien Bugel is overleden op 7 maart 1856 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jurrina Frans is geboren op 5 april 1856 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jurrien Bugel is geboren op 4 mei 1856 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Peter Derks Bugel en Aaltje Stavast zijn getrouwd op 14 juni 1856 in Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.