Immina's

Foto van SFWW
De publicatie Immina's is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 122 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 20 september 2023.


Als een van de eerste voorouders in de Kwartierstaat Westera kwam Immina Bugel tevoorschijn, en meteen bleek dat haar moeder dezelfde naam had. Zoals destijds gebruikelijk was, was Immina Bugel genoemd naar haar oma Imina Derks Scha, en die op haar beurt weer naar haar grootmoeder.

In een parenteel van deze grootmoeder, Imke Geerts, is vervolgens te zien in hoeveel gezinnen er een Immina geboren is. Dat zijn er behoorlijk wat, en zo kwam er ook een Immina Westera, een Immina Sanders, een Immina Andringa. Ook is er één (ietwat merkwaardige) mannelijke variant: Imminus. 

Voor meer informatie over de Immina’s en deze ene Imminus: https://tinyurl.com/2vtfxk9x

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van SFWW
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!