genealogieonline

Genealogie van de familie Hondeborg-Mouton

Foto van Frans Hondeborg

De publicatie Genealogie van de familie Hondeborg-Mouton is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.222 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 441 personen niet gepubliceerd. De auteur gebruikt voor het beheer van de gegevensverzameling GensDataPro. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze publicatie beschrijft de Genealogie van de Families Hondeborg en Mouton, door huwelijk met elkaar verbonden. De Genealogie van Hondeborg poogt alle geslachten met die naam (en vele variaties daarop) te omvatten. De oorsprong van deze geslachten is te vinden in Groningen en meerdere plaatsen in Twente (Met name Zenderen en Rossum/Weerselo).

De uitgebreide Genealogie van de familie Mouton (d'Yvoz), bestaande uit 20 generagies in België en Nederland, is opgesteld door R.Peter Mouton. Hij heeft de Genealogie van deze familie opgenomen in een eigen (papieren publicatie), "Genealogie Mouton (d'Yvoz) - 20 Generaties in België en Nederland (1390-2018)". UItgever: R.P. Mouton, Zeist.Ik heb zijn werk in deze gecombineerde Genealogie mee opgenomen om zijn toegewijde arbeid toegankelijk te maken voor andere onderzoekers. Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Linker fadeRechter fade


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!