Genealogie Visser Lemmer

Foto van Hillebrand Visser
De publicatie Genealogie Visser Lemmer is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.255 personen. Vanwege privacy zijn 2.567 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 9 februari 2024.


Deze publicatie omvat het nageslacht van Harmen Roelofs Visser (*Workum 1726 - Lemmer 1804) en Trijntje Hylkes Blokmaker uit Lemmer. Verder het nageslacht van het eerste huwelijk van mijn voormoeder Sjoukjen Innes Visser (*Oosthem 1762 - Lemmer 1847) met Jan Jacobs Stoker/Visser en het voorgeslacht van de auteur met o.a. de namen Visser, Bergsma, Dijkstra, Slump, Jaarsma, Koopmans,Van der Gaast en Van Noord. Mijn dank gaat uit naar allen die mij info hebben gegeven, foto's hebben gestuurd of anderzins mij ter wille zijn geweest.

Als u fouten ontdekt, aanvullingen hebt of nog oude foto's hebt, hou ik mij zeer aanbevolen. Ik wens u veel plezier toe.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.


Logo Genealogie Online collectie MyHeritage Family Tree Builder gebruikersMyHeritage Family Tree Builder gebruikers
Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma Family Tree Builder van MyHeritage.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!