genealogieonline

Genealogie Visser Lemmer (nazaten en verwanten van Harmen Roelofs Visser en Trijntje Hylkes Blokmaker)

Foto van Hillebrand Visser

De publicatie Genealogie Visser Lemmer (nazaten en verwanten van Harmen Roelofs Visser en Trijntje Hylkes Blokmaker) is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 6.235 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2.544 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze publicatie omvat het nageslacht van Harmen Roelofs Visser (*Workum 1726 - Lemmer 1804) en Trijntje Hylkes Blokmaker uit Lemmer. Verder het nageslacht van het eerste huwelijk van mijn voormoeder Sjoukjen Innes Visser (*Oosthem 1762 - Lemmer 1847) met Jan Jacobs Stoker en het voorgeslacht van de auteur met o.a. de namen Visser, Bergsma, Dijkstra, Slump, Jaarsma, Koopmans,Van der Gaast en Van Noord. Mijn dank gaat uit naar allen die mij info hebben gegeven, foto's hebben gestuurd of anderzins mij ter wille zijn geweest.

Als u fouten ontdekt, aanvullingen hebt of nog oude foto's hebt, hou ik mij zeer aanbevolen. Ik wens u veel plezier toe.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!