Genealogie van de familie Hartman uit Haarlem

Foto van Henk Hartman
De publicatie Genealogie van de familie Hartman uit Haarlem is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.628 personen. Vanwege privacy zijn 130 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 19 juni 2023.


Na jarenlang een zektocht te hebben gehouden ben ik uiteindelijk bij mijn voorvaderen gekomen tot ongeveer 1550.

 

Ik hoop hier een aanzet te kunnen geven om meer personen duidelijkheid te verschaffen dat genealogie een belangrijke factor is om een kijkje te kunnen nemen in de geschiedenis want waar kom je eigenlijk vandaan. 

Per saldo kwam ik via Haarlem (NH) terecht in Zuid Afrika en dan vervolgens hele zijtakken te vinden om uiteindelijk terecht te komen in Duitsland, Maar we zitten ook in Engeland, Canada, U.S.A. dat zijn allemaal zijtakken via vrouwen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!