Database van Tobias Bos

Foto van Tobias Bos
De publicatie Database van Tobias Bos is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 9.119 personen. Vanwege privacy zijn 2.808 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 15 maart 2023.


Het onderzoek richt zich op het voorgeslacht van mijn grootouders: Cornelis Bos, Zwaantje Gunnink en Neeltje Noordam. De tak van grootvader Christiaan Biesheuvel is niet nader onderzocht. In de tak Noordam zijn veel gegevens nog niet geverifieerd (zonder bronnen). Dat is lopend onderzoek.

Een tweede onderzoek richt zich op het voorgeslacht van de grootouders mijn vrouw: Hendrik van Wissen, Sophie van Wijk en Lammert Kok. Dit al oudere onderzoek wordt geactualiseerd.

De stamboom van Zwaantje Gunnink voer ik terug tot Johannes Gunningh, rechter in Sonsbeck. Dit is een derde onderzoekslijn. Voor de genealogie van Johannes Gunningh heb ik gebruik gemaakt van het vele werk dat Klaas Gunnink de vorige eeuw heeft gedaan. Ik heb dit - met hulp van anderen - aangevuld en gecontroleerd.

Een vierde lijn is het onderzoek naar het voorgeslacht van Miriam Pot, moeder van mijn kleinkinderen. 

Voor aanvullingen en wijzigingen houd ik me aanbevolen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!