Genealogie Frans van Vilsteren

Foto van Frans van Vilsteren
De publicatie Genealogie Frans van Vilsteren is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.261 personen. Vanwege privacy zijn 2.128 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 8 december 2023.


Mijn bestand bestaat uit mijn eigen kwartierstaat en ook kwartierstaten van diverse familieleden.

Verder een verzameling van genealogieen van diverse "Van Vilsteren's" alsmede losse personen "Van Vilsteren".

Mijn eigen genealogie Van Vilsteren begint bij de katholieke Derk Egberts van Vilsteren, afkomstig uit Vilsteren, die in 1708 burger wordt van de stad Zwolle. Hij heeft circa 750 nazaten met de naam Van Vilsteren.

Een andere tak komt eveneens uit Vilsteren, is ook rooms en vestigt zich rond 1800 in Wijhe. Hierin circa 290 naamsdragers.

En verder nog diverse takjes en losse Van Vilsteren's 


En mijn bestand bevat ook verschillende personen van de adelijke tak "Van Vilsteren". De relaties tussen deze personen zijn niet altijd bewezen.

Aanvulling en/of verbeteringen ontvang ik graag. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!