Généalogie Famille Kuttler » Louis de BOURBON-La MARCHE ,cardinal de l'Église catholique,Évêque de Laon , Cardinal de Sens, sgr de Condé (1493-1557)

Persoonlijke gegevens Louis de BOURBON-La MARCHE ,cardinal de l'Église catholique,Évêque de Laon , Cardinal de Sens, sgr de Condé 


Gezin van Louis de BOURBON-La MARCHE ,cardinal de l'Église catholique,Évêque de Laon , Cardinal de Sens, sgr de Condé

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Louis de BOURBON-La MARCHE ,cardinal de l'Église catholique,Évêque de Laon , Cardinal de Sens, sgr de Condé?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Louis de BOURBON-La MARCHE ,cardinal de l'Église catholique,Évêque de Laon , Cardinal de Sens, sgr de Condé

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

 • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
 • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
 • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Historische gebeurtenissen

 • Graaf Maximiliaan (Oostenrijks Huis) was van 1482 tot 1494 vorst van Nederland (ook wel Graafschap Holland genoemd)
 • In het jaar 1493: Bron: Wikipedia
  • 4 maart » Christoffel Columbus bereikt Lissabon na zijn eerste reis.
  • 15 maart » De Italiaanse ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus keert terug naar de haven van de Spaanse gemeente Palos de la Frontera na zijn ontdekking van Amerika.
  • 19 augustus » Maximiliaan I van Oostenrijk wordt keizer van het Heilige Roomse Rijk.
  • 24 september » Christoffel Columbus vertrekt op zijn tweede expeditie naar de 'Nieuwe Wereld'.
  • 19 november » Christoffel Columbus ontdekt Puerto Rico.


Dezelfde geboorte/sterftedag

Bron: Wikipedia


Over de familienaam De BOURBON-La MARCHE ,cardinal de l'Église catholique,Évêque de Laon , Cardinal de Sens, sgr de Condé


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Philippe Kuttler, "Généalogie Famille Kuttler", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/genealogie-famille-kuttler/I10930.php : benaderd 21 mei 2024), "Louis de BOURBON-La MARCHE ,cardinal de l'Église catholique,Évêque de Laon , Cardinal de Sens, sgr de Condé (1493-1557)".