Généalogie Famille Kuttler » François de BOURBON-La MARCHE ,Comte de Vendôme , Châtelain de Lille (29e, 8 septembre 1487) (1470-1495)

Persoonlijke gegevens François de BOURBON-La MARCHE ,Comte de Vendôme , Châtelain de Lille (29e, 8 septembre 1487) 


Gezin van François de BOURBON-La MARCHE ,Comte de Vendôme , Châtelain de Lille (29e, 8 septembre 1487)

Hij is getrouwd met Marie de LUXEMBOURG ,comtesse de Saint-Paul, de Conversano et de Soisson, vicomtesse de Meaux, dame d'Enghien, Châtelain de Lille (29e, 25 octobre 1482).

Zij zijn getrouwd in het jaar 1488, hij was toen 18 jaar oud.


Kind(eren):


Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot François de BOURBON-La MARCHE ,Comte de Vendôme , Châtelain de Lille (29e, 8 septembre 1487)?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk François de BOURBON-La MARCHE ,Comte de Vendôme , Châtelain de Lille (29e, 8 septembre 1487)

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Over de familienaam De BOURBON-La MARCHE ,Comte de Vendôme , Châtelain de Lille (29e, 8 septembre 1487)


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Philippe Kuttler, "Généalogie Famille Kuttler", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/genealogie-famille-kuttler/I10913.php : benaderd 21 mei 2024), "François de BOURBON-La MARCHE ,Comte de Vendôme , Châtelain de Lille (29e, 8 septembre 1487) (1470-1495)".