Genealogie familie Kies, Vergoossen, Damen en Midden Limburgse Families » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.038:

Jakob Kuipers is geboren op 7 november 1822 te Gieten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gieten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lutien Harms Wolters is geboren op 18 september 1823 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arend Bonnen is overleden op 29 februari 1824 te Zweeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zweeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elizabeth Kuipers is geboren op 12 maart 1824 te Gieten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gieten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Femmigje Hendriks Tiendewijk is geboren op 20 oktober 1824 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Tjeerd Jeens is overleden op 29 oktober 1824 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geerd Hindriks Aalders is geboren op 23 december 1824 te Roden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Roden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antje Harms Wolters is geboren op 27 februari 1825 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hindrik Jans Aalders en Grietje Stotem van der Veen zijn getrouwd op 12 november 1825 in Roden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Roden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Egbert Van Der Weide is geboren op 22 november 1825 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.