Genealogie Dubbeldam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 21:

Sytze BOONSTRA is geboren op 12 oktober 1891 te Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jeltje KREGER is geboren op 2 oktober 1894 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adrianus van der MINNE is geboren op 6 december 1898 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Steven van HILLO en Pietje RIEMERSMA zijn getrouwd op 13 mei 1899 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Livius Nicolaas van der MINNE is geboren op 14 december 1901 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Reinder de VOS is geboren op 30 juli 1905 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ernst FELDER en Geertruij Elisabeth de GEUS zijn getrouwd op 22 augustus 1912 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jacob BUIJT en Johanna van VLIET zijn getrouwd op 15 december 1919 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Johannes de ZEEUW en Rosalina Baukje van der KAM zijn getrouwd op 28 juli 1920 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Marinus Bastiaan KAPPETEIN en Jeltje KREGER zijn getrouwd op 12 augustus 1920 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.