genealogieonline

Genealogie de Jong en de Vos

Foto van Elly de Jong

De publicatie Genealogie de Jong en de Vos is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 11.261 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.388 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Wat in 2006 begon met het onderzoeken van mijn eigen voorouders (de Jong en de Vos) is inmiddels(door stamboomvragen van derden) uitgegroeid naar een uitgebreide verzameling. Alle gegevens over deze familie's heb ik ingevoerd in het genealogisch programma Aldfaer.

Aanvullingen/verbeteringen zijn uiteraard van harte welkom. Het is mogelijk dat ik meer info heb over personen uit mijn stamboom, vraag hier gerust naar.

Genealogie en Privacy:
Ik heb niet alle informatie gepubliceerd over de personen in verband met privacy.
De informatie is grotendeels ontleend aan openbare bronnen of is met toestemming van betrokkenen verstrekt, en is veelal ook buiten deze site publiekelijk beschikbaar. Ik heb echter in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) niet het recht om genealogische informatie (inclusief foto's en transcripties) te publiceren van mensen die nog leven en die mij niet uitdrukkelijke toestemming hebben gegeven.

Fouten maken is echter menselijk en daarom kan het ondanks mijn inspanningen toch voorkomen dat er onbedoeld gegevens van nog levende personen vermeld worden (of informatie waarvan de nabestaande niet  willen dat dit gepubliceerd wordt). 
Neem daarom s.v.p. contact met me op als je denkt dat gegevens van personen ten onrechte zijn opgenomen.

Indien je toestemming wilt geven om sommige gegevens openbaar te maken neem dan contact met mij op.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!