Genealogie de Jong en de Vos

Foto van Elly de Jong
De publicatie Genealogie de Jong en de Vos is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 11.355 personen. Vanwege privacy zijn 1.294 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 8 mei 2018.


Wat in 2006 begon met het onderzoeken van mijn eigen voorouders (de Jong en de Vos) is inmiddels(door stamboomvragen van derden) uitgegroeid naar een uitgebreide verzameling. Alle gegevens over deze familie's heb ik ingevoerd in het genealogisch programma Aldfaer.

Aanvullingen/verbeteringen zijn uiteraard van harte welkom. Het is mogelijk dat ik meer info heb over personen uit mijn stamboom, vraag hier gerust naar.

Genealogie en Privacy:
Ik heb niet alle informatie gepubliceerd over de personen in verband met privacy.
De informatie is grotendeels ontleend aan openbare bronnen of is met toestemming van betrokkenen verstrekt, en is veelal ook buiten deze site publiekelijk beschikbaar. Ik heb echter in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) niet het recht om genealogische informatie (inclusief foto's en transcripties) te publiceren van mensen die nog leven en die mij niet uitdrukkelijke toestemming hebben gegeven.

Fouten maken is echter menselijk en daarom kan het ondanks mijn inspanningen toch voorkomen dat er onbedoeld gegevens van nog levende personen vermeld worden (of informatie waarvan de nabestaande niet  willen dat dit gepubliceerd wordt). 
Neem daarom s.v.p. contact met me op als je denkt dat gegevens van personen ten onrechte zijn opgenomen.

Indien je toestemming wilt geven om sommige gegevens openbaar te maken neem dan contact met mij op.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!