Genealogie Bovenschen / van Gelderen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 557:

Simon Johannes van Dongen is geboren op 29 maart 1868 te Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Cornelis de Visser is geboren op 20 januari 1869 te Hooge en Lage Zwaluwe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Zwaluwe » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Willem Frederik van Gelderen is overleden op 5 november 1869 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Izabella Johanna Hage is overleden op 21 juli 1870 te Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Janneke den Hamer is geboren op 10 augustus 1870 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Arie de Visser is geboren op 21 augustus 1871 te Hooge en Lage Zwaluwe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Zwaluwe » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Hendricus Johannes van de Rijdt is geboren op 30 oktober 1871 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Pieter Adrianus de Rooij is geboren op 6 december 1871 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Ludovica Maria Wilhelmina Obbens is geboren op 26 februari 1872 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Willem van Herp is geboren op 4 september 1872 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.