Genealogie Bovenschen / van Gelderen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 557:

Willebrordus van Beers en Christina van Boxtel zijn getrouwd op 13 april 1820 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Martinus Schonk en Joanna van Berkel zijn getrouwd op 18 mei 1822 in Oisterwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oisterwijk » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Willem Johannes Bakkeren is geboren op 2 augustus 1823 te Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

NN van Gelder is geboren op 23 oktober 1824 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Cornelis van Gelderen is geboren op 4 oktober 1825 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Willebrordus van Beers is overleden op 15 oktober 1829 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Adam de Visser is geboren op 10 september 1835 te Hooge en Lage Zwaluwe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Zwaluwe » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Josephus Gijsbertus Kleij is overleden op 17 februari 1839 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Christiaan Bato Bijleveld en Christina van Boxtel zijn getrouwd op 5 december 1839 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Catharina Maria van den Berg is overleden op 8 maart 1840 te Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.