Genealogie Boeschoten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 54:

Ytjen Martens Lootsma is geboren op 22 december 1834 te Stavoren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Stavoren » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Evert De Jong is geboren op 18 januari 1839 te Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Panhuis is geboren op 16 augustus 1840 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Richtje Nauta is geboren op 25 juli 1843 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Jolles Dijkstra en Femmigje Durks Mous zijn getrouwd op 10 oktober 1844 in Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jacob Aukes Lootsma is overleden op 24 november 1844 te Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Berber Atjes is geboren op 2 mei 1847 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antje Damstra is geboren op 17 augustus 1853 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antje Pomper is geboren op 25 juli 1859 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Evert De Jong en Grietje Postma zijn getrouwd op 17 mei 1863 in Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.