Genealogie Bodmer, Sluis en Van de Burgt

Foto van Susan Bodmer
De publicatie Genealogie Bodmer, Sluis en Van de Burgt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 37.525 personen. Vanwege privacy zijn 3.074 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 18 juni 2017.


ik heb diverse bronnen gebruikt: Informatie over de familie Sluis is gedeeltelijk ontleend aan de genealogie van de familie Wieringa/wierenga. Verder is informatie ontleent aan de genealogie van de familie Smedes. en de familiekroniek van het geslacht Bontekoe De informatie over de familie van de Burgt is verzameld door de Opa van Bas van de Burgt Informatie van de familie Bredius is deels ontleent aan de genealogie van het geslacht Bredius.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Susan Bodmer
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!