Genealogie Boddé » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 67:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Ningo Jan Lanting (1881-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Ningo Jan Lanting.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teuntje van Rijswijk (1882-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teuntje van Rijswijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertruida Geertje Kanning (1887-1984) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertruida Geertje Kanning.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sietse Huizingh (1888-1955) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sietse Huizingh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van Lenning (1897-1982) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van Lenning.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van Lenning (1898-1960) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van Lenning.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerard van Lenning (1899-1971) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerard van Lenning.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arendina Suithoff (1901-1981) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arendina Suithoff.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arendina Suithoff (1901-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arendina Suithoff.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerda Juliëtte Johanna van Lenning (1902-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerda Juliëtte Johanna van Lenning.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.