Genealogie Boddé » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 67:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christoffel van Rijswijk (1871-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christoffel van Rijswijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaas Bootsman (1871-1949) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaas Bootsman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christoffel van Rijswijk (1872-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christoffel van Rijswijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Nantje van der Laan (1874-1934) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Nantje van der Laan.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Willem Zweers (1874-1953) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Willem Zweers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Vleeming (1874-1965) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Vleeming.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Willem Zweers (1874-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Willem Zweers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Vleeming (1874-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Vleeming.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Knol (1876-1876) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Knol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Trientje Lanting (1880-1956) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Trientje Lanting.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.