Genealogie Billion

Foto van Ivo Lodewijk Johan Billion
De publicatie Genealogie Billion is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 39.085 personen. Vanwege privacy zijn 2.536 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 17 augustus 2023.


Hartelijk dank voor je bezoek, want ook wij zijn familie van elkaar. Mijn jarenlange zoektocht naar voorouders en familieleden en naar de oorsprong en betekenis van de familienaam BILLION werd een passionele onderneming. Een tastbare verwijzing naar de tot op heden oudste naamgenoot vond ik te Athene in het Archeologisch Museum: Sopatros BILLION won tijdens de Pan-Helleense spelen in het jaar 184 ¨de cross van de Oplieten¨. Hij was afkomstig uit Nikaia, een stad die behoorde tot de "KOINON van de Billions". Hun wondermooie hoofdstad was BYLLIS, gelegen op een 531 meter hoge heuvel boven de Vjosa rivier in het huidige Albanie, tussen Apolonia en Butrint, op nauwelijks 18 km. van de Adriatische Zee.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!