Genealogie bestand van F.H. van der Zee

Foto van Ferdinand H. van der Zee

De publicatie Genealogie bestand van F.H. van der Zee is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 14.243 personen. Vanwege privacy zijn 907 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Bij de opzet de van gegevensverzameling is vertrekpunt geweest een onderzoek naar de voorouders van mijzelf (van der Zee, Hettinga, Hooisma, Leenstra, Santema, regio Friesland met als 'episch centrum' Terhorne, Joure en omgeving) en van mijn echtgenote (van Bergeijk (N-Brabant), van der Stadt (N-Holland), Hamster (Gron'n), Kroeze (idem)). Als gevolg van diverse raakvlakken raakte ik eveneens geïnteresseerd in de voorouders van een enkele neven en nichten (w.o. Sinnema, Brouwer, Nijdam, Akkerman en Westra). Naar mate het bestand groeit neemt het aantal raakvlakken ook toe. Gevolg: het aantal personen in mijn bestand blijft maar groeien.
Mijn hoofd-bestand staat op mijn locale PC, een 'gestripte versie' heb ik ge-upload naar GenealogieOnline.

Bij vragen en (aanvullende) opmerkingen, neem alstublieft contact met me op; fhvdzee@aestimare.nl

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!