Genealogie Beernaert - Corneillie

Foto van Eddy Beernaert
De publicatie Genealogie Beernaert - Corneillie is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 27.850 personen. Vanwege privacy zijn 10.318 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 6 februari 2013.


Deze genealogie (stamboom) gaat uit van de volgende namen (5° generatie): Beernaert, Denolf, Cool, Verhaeghe, Vandenauweele, Vanslembrouck, Pleysier, Darras, Corneillie, Huyghe, Lammers, Dewagter, Corneillie, Huijs, Vangeenberghe, Callewaert. (Corneillie komt tweemaal voor - twee ouders van mijn echtgenote waren beide Corneillie, tot op heden zonder link naar elkaar). Momenteel staan er een 13.000 personen in. De stamboom wordt aangemaakt met Aldfaer en geregeld worden updates geplaatst als er voldoende personen zijn bijgevonden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!