Genealogie Beekman

Foto van Jan Beekman
De publicatie Genealogie Beekman is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 70.191 personen. Vanwege privacy zijn 4.553 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 21 maart 2022.


GENEALOGIE BEEKMAN bestaat uit de volgende twee delen:

deel 1 bevat informatie over de voorouders van mijn kinderen Ernst en Sophie. Hun overgrootouders zijn BEEKMAN / van ESSEN (Veluwe), HEERTJES / FRECKMANN (Noord Holland, Duitsland), BOON / RUIJTER (West-Friesland), HEIJDEMAN / van KAMPEN (Zaanstreek, Amsterdam)

deel 2 is de algemene GENEALOGIE BEEKMAN met informatie over een groot aantal, niet verwante, BEEKMAN takken.

Ik dank iedereen hartelijk die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van deze genealogie. Indien u aanvullingen en/of opmerkingen heeft hoor ik dat graag!

NB ik heb alle beschikbare informatie gepubliceerd!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Jan Beekman


Collecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Vereniging Veluwse GeslachtenVereniging Veluwse Geslachten
Publicaties van leden van Vereniging Veluwse Geslachten.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!