Genealogie Bakkum en Blankendaal

Foto van Frank Bakkum
De publicatie Genealogie Bakkum en Blankendaal is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 13.137 personen. Vanwege privacy zijn 202 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 1 april 2020.


Deze genealogie betreft de familienaam Bakkum en Bakkum Pastoor uit Noord-Holland met bijna 1.700 Bakkum's (voornamelijk Alkmaar, Heiloo, Heemskerk, Heerhugowaard, Egmond, Limmen, Bergen, Castricum, Uitgeest, Beverwijk, Hensbroek, Wognum, Twisk, Sint Maarten, Den Helder, Warmenhuizen en hoofdzakelijk RK-gezindt en Bakkum Pastoor Ned. Herv. gezindt). Het is de grootste openbare Bakkum naam-genealogie ter wereld. Mijn stamvader tot op heden: Cornelis Jansz Bakkum(alias Bril) of Baccum Bakkom uit Heiloo.

en

de familienaam Blankendaal (voornamelijk Alkmaar, Oterleek, Schoorl, Harenkarspel, Warmenhuizen, Zijpe, Utrecht, zowel RK- als anders gezind). De oorsprong gaat 16 generaties terug tot ca. 1440 in Werkhoven, Utrecht met Symon van Blanckendael als mijn stamoudovergrootvader.

Niet alle gegevens zijn getoetst op zekerheid. Daar waar een officiële bronvermelding is opgenomen, is sprake van zekerheid. Eventuele onvolkomenheden of aanvullingen zijn van harte welkom, graag met bronvermelding en/of aantoonbare aktes.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!