Genealogie Kalshoven » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 81:

Jan Niermeijer is geboren op 1 februari 1832 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Jannigje Griffioen is overleden op 8 augustus 1832 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Overlijden Kockengen.

Bekijk suggestie

Simon Brouwer is geboren op 11 mei 1833 te Abcoude-Proostdij. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Proostdij » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Proostdij.

Bekijk suggestie

Kors van Harten en Antje Bloemendaal zijn getrouwd op 20 november 1834 in Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Huwelijken Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Maria Roodhart is geboren op 22 mei 1836 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Geboorten De Bilt.

Bekijk suggestie

Arie Niermeijer en Johanna van Dijk zijn getrouwd op 3 november 1837 in Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Huwelijken Kockengen.

Bekijk suggestie

Marrigje van Eijk is overleden op 20 juni 1838 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Overlijden Kockengen.

Bekijk suggestie

Jan Roodhart is geboren op 8 oktober 1839 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Geboorten De Bilt.

Bekijk suggestie

Aart van Putten en Annetje Westering zijn getrouwd op 28 november 1840 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Sijmen Niermeijer is overleden op 27 januari 1843 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Overlijden Kockengen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.