Genealogie Kalshoven

Foto van Pem Kalshoven
De publicatie Genealogie Kalshoven is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 34.188 personen. Vanwege privacy zijn 4.290 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 29 mei 2021.


Mijn dank aan allen die me in de afgelopen jaren hebben geholpen met stukjes van de puzzel, o.a. Andrea Ludwig, Linda Smit-Oudijk, Theo Bunjes, de fam. Kalshoven-Brester, Everardus Rollema, George Reurings, Aline de Kort, Hanny van Hoorn-Balkenende, Bart van der Werf, Willem Roeffel, Lloyd Budwig en vele anderen.

Gegevens van andere genealogen zijn overgenomen onder volledige bronvermelding, voor zover bekend. Aanvullingen, correcties, op- en aanmerkingen zijn altijd welkom!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Pem Kalshoven
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!