Genealogie Kalshoven » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Pieter Gevers is geboren op 28 september 1794 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Pieter Gevers is geboren op 28 september 1794 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doopboek NH kerk, afschrift Hollestelle.

Bekijk suggestie

Pieter Gevers is geboren op 28 september 1794 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doopboek NH kerk, klapper.

Bekijk suggestie

Pieter Gevers is geboren op 28 september 1794 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop- en trouwboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Pieter Gevers is geboren op 28 september 1794 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop- en trouwboek Waalse kerk, afschrift Hollestelle.

Bekijk suggestie

Jan de Ruijter en Johanna Margreta Donleben zijn getrouwd op 23 april 1814 in Sint Philipsland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Philipsland » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Jan de Ruijter en Johanna Margreta Donleben zijn getrouwd op 23 april 1814 in Sint-Philipsland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Philipsland » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Cornelis Christiaan Gevers is geboren op 3 december 1825 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Cornelis Christiaan Gevers is geboren op 3 december 1825 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Cornelis Christiaan Gevers is geboren op 3 december 1825 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.