Genealogie Kalshoven » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 45:

Hermanus Johannes van den Berg en Bernardine Wilhelmine Hengeveld zijn getrouwd op 25 november 1880 in Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Frederik Willem Hengeveld en Grada Beernink zijn getrouwd op 30 mei 1891 in Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Klaas ter Wal en Lubbechien Bos zijn getrouwd op 28 maart 1895 in Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Jan ter Wal is geboren op 25 december 1895 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit Willem Hengeveld en Gerritjen Velthorst zijn getrouwd op 20 augustus 1896 in Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Jacob Johannes Paddinge is overleden op 12 december 1897 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrikus Gezinus Hengeveld is overleden op 8 juni 1902 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Anna Gesina Heckers is overleden op 20 november 1903 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gesinus Hendrikus Hengeveld is overleden op 10 november 1912 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Aleida Beernink is overleden op 20 december 1912 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.