Genealogie Arink (Groenlo-Eibergen-Kampen) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.322:

Hindrik Jan EIJSEN en Fennegien Kiefe zijn getrouwd op 4 juli 1812 in Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Meine Willems Nijboer is geboren op 13 oktober 1812 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Wolters POL en Lammechien Hendriks Kamp zijn getrouwd op 31 december 1812 in Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Arends STEVENS en Lammechien Hendriks Kamp zijn getrouwd op 31 december 1812 in Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Schut is geboren op 16 januari 1813 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelofje Geerts Nijboer is geboren op 12 februari 1813 te Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Frederikus Regnerus Bruinink en Hinderkien AMSINK zijn getrouwd op 13 maart 1813 in Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Lijkels Nijboer en Jantje Geerts Struik zijn getrouwd op 22 april 1813 in Norg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Norg » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lubbertus Geerts Brouwer en Trijntje Beerends Nijboer zijn getrouwd op 22 april 1813 in Norg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Norg » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hindrik Lamberts Nijboer en Janna Rammering zijn getrouwd op 22 april 1813 in Rolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Rolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.