Genealogie Aardema

De publicatie Genealogie Aardema is opgesteld door Jacqueline Aardema (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 347 personen. Vanwege privacy zijn 23 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 1 mei 2015.


Deze genealogie begint vooral in Friesland en Groningen, daarna meer naar het westen, o.a. Den Haag.Heeft u aan of opmerkingen, correcties of aanvullingen? Neemt u dan vooral contact met mij op, zodat ik de stamboom kan bijwerken, alvast bedankt voor de moeite.met vriendelijke groet,Jacqueline Aardema,Den Haag

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!