Gegevensverzameling Kraal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 68:

Pieter Fredrik Werst is overleden op 1 april 1820 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sara Catharina Werst is geboren op 28 augustus 1821 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Aalbersberg is overleden op 16 december 1821 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sara Catharina Werst is overleden op 23 februari 1822 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter Werst is geboren op 9 juli 1823 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Fredrik van Wijngaarden en Jannetje van der Nat zijn getrouwd op 18 november 1824 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Werst is geboren op 29 januari 1827 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Werst is overleden op 10 april 1827 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Mensje Demmenie is geboren op 5 september 1828 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Paulus Aalbersberg is overleden op 28 mei 1831 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.