Gegevensverzameling Kraal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 68 van 68:

Simon Vos is overleden op 20 oktober 1937 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pietje Niezen is overleden op 14 juli 1941 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arie Adrianus Boon is overleden op 2 november 1947 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Maria Niesen is overleden op 20 juni 1949 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Judikje Niezen is overleden op 23 augustus 1952 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dirk Dirksz Hoek is overleden op 25 april 1954 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tjiepke Kuijpers is overleden op 25 januari 1956 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albertina Kwak is overleden op 2 juli 1963 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.