Genealogie Noordoost Twente » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 10.422:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna ten Vergert (geboren in 1813), een kind van Bernardus ten Vergert en Maria Veldscholte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Broekhuis (overleden in 1813), een kind van Hendrik Broekhuis en Maria Ottenhof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Berends (geboren in 1813), een kind van Johannes Berends en Maria Webbink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleid Snippers (overleden in 1813), een kind van Jan Snippers en Maria Wennink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Joanna Snippers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleid Snippers (overleden in 1813), een kind van Jan Snippers en Maria Wennink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Joanna Snippers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Boshoeve (geboren in 1813), een kind van Hendrik Huisken en Gerritdina Boshoeve, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Huiskes

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Cristina Oolderink (overleden in 1813), een kind van Gerrit Jan Oolderink en Helena Willemsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries Poelstra (geboren in 1813), een kind van Hart Poelstra en Elske Vollendorp, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aaltje Poelstra

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Reinerink (geboren in 1813), een kind van Gerrit Jan Reinerink en Euphemia Blankenvoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Reinerink (overleden in 1813), een kind van Gerrit Jan Reinerink en Euphemia Blankenvoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.