Genealogie Noordoost Twente » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 10.422:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Everdiena Spaltman (geboren in 1797), een kind van Willem Spaltman en Catharina Velthoen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Lubbers (geboren in 1799), een kind van Joannes Wilhelmus Lubbers en Joanna Bokhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Deventer gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Brakel (geboren in 1799), een kind van Antonius Reinerus van Brakel en Fransisca Catharina Peters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Catharina Spaltman (geboren in 1800), een kind van Willem Spaltman en Catharina Velthoen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonora Peeters (overleden in 1803), een kind van Godefridus Peeters en Maria Gubbels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gezina Spaltman (geboren in 1809), een kind van Willem Spaltman en Catharina Velthoen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berendina Smit (geboren in 1812), een kind van Berend Smit en Geese ter Brugge, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gezina Smit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Berghuis (geboren in 1812), een kind van Hendrik Berghuis en Janna Schuurman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Broekhuis (geboren in 1812), een kind van Hendrik Broekhuis en Maria Ottenhof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berendina Vinke (geboren in 1812), een kind van Bernardus Vinke en Gezina Enkt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.