Fragment Westerhout Gouda (glasschilder)

Foto van Simon Blok
De publicatie Fragment Westerhout Gouda (glasschilder) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 114 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 19 april 2024.


De glasschilder Alexander Hendricks van Westerhout stamt uit Utrecht maar zijn nazaten zijn in Gouda verspreid. Hij was net als zijn tijdgenoot de brouwer Dirk Maerten van Westerhout in goede doen maar verbanden tussen de twee families zijn niet gevonden. Alexander trouwde met Aeltje Jans Sas uit het geslacht van Dirck Hoens van Souburg. De tijdgenoot Jacob Sas van Souburch uit het geslacht Witte Goverts van Souburgh is dus geen directe familie. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Simon Blok

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Simon Blok

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!