Fragment van Rhijn Gouda

Foto van Simon Blok
De publicatie Fragment van Rhijn Gouda is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 140 personen. Vanwege privacy zijn 2 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 10 juni 2024.


Hillegont Dircks van Rhijn de dochter van Dirck Claes van Rhijn coperslagher en Marritie Gijsberts trouwde als weduwe van Willem Ariens Gruijter met Marcus Abrahams Taelman. De nazaten van Marcus Abrahams Taelman zijn in verschillende publicaties goed beschreven. In het fragment worden ook de nazaten van Willem Ariens Gruijter beschreven. De weesakten en doopgetuigen van zijn kleinkinderen laten zien dat Jacobs Willems Gruijter vrijwel zakerm als stiefzoon opgroeide in het gezin van Marcus Abrahams Taelman. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Simon Blok

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Simon Blok

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!