Fragment Rees Gouda

Foto van Simon Blok
De publicatie Fragment Rees Gouda is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 26 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 22 maart 2024.


Het enige Goudse aan het Fragment Rees Gouda is dat willem Cornelis Rees de legaten aan zijn neven en nichten onderbracht in de Goudse Weescamer. Kennelijk komt de famile uit Woerden en Omstreken. De roerige tijden van de Frans-Engelse Oorlog in 1672 hebben kennelijk voor verspreiding gezorgd. De tijden lijken ook door te werken in de betreffende akten want deze zorgden voor hoofdbrekers. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Simon Blok

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Simon Blok

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!