Fragment familie Maren » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 43:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Everdina Wiegand (overleden in 1854), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Jacoba Wiegand (geboren in 1855), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Wiegand (geboren in 1860), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Wiegand (overleden in 1861), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonius Jacobus Wiegand (geboren in 1862), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Maaren (overleden in 1875), een kind van Karel Hendrikus Maaren en Anthonia Alberta Wiegand, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Franciscus Maaren (overleden in 1875), een kind van Karel Hendrikus Maaren en Anthonia Alberta Wiegand, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Franciscus Maaren (geboren in 1875), een kind van Karel Hendrikus Maaren en Anthonia Alberta Wiegand, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniel Wiegand (overleden in 1878), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniel Maaren (geboren in 1887), een kind van Karel Hendrikus Maaren en Anthonia Alberta Wiegand, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.