Fragment familie Maren » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 43:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Meeteren (overleden in 1848), een kind van Johannes van Meeteren en Barbara Thomasse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Meeteren (overleden in 1848), een kind van Johannes van Meeteren en Barbara Thomasse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Gesina Maaren (geboren in 1848), een kind van Albertus Petrus Maaren en Adriana de Wijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Meeteren (geboren in 1849), een kind van Johannes van Meeteren en Barbara Thomasse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Meeteren (geboren in 1849), een kind van Johannes van Meeteren en Barbara Thomasse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Theodorus Wiegand (geboren in 1849), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Theodora Wiegand (overleden in 1850), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ida Cornelia Wiegand (overleden in 1851), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniël Wiegand (geboren in 1851), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Everdina Wiegand (geboren in 1854), een kind van Johannes Theodorus Wiegand en Everdina Theodora de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.