Arbre généalogique Holman » Mr Jan Jan Jan Crommen (1530-1600)

Données personnelles Mr Jan Jan Jan Crommen 


Famille de Mr Jan Jan Jan Crommen

Il a/avait une relation avec Anna Willem die Cort.

La relation a commencé en l'an 1550 à Oirschot, Noord-Brabant, il avait 20 ans.

Hij Wordt ook Jan Jan Crommenzoon Genoemd.

Enfant(s):



Notes par Mr Jan Jan Jan Crommen

Ook Jan Jan Crommenzoon genoemd.
Van beroep Molenaar.
Hij is Schepen van Oirschot: 1571, 1577, 1580
Sch. v. O. d.d.: 3-1-1550
===================004=======================
Daniel Willem Corten heeft beloofd om aan Jan Jan Crommenzoon als man van Annen dochter van genoemde Willem Cortten, die voortaan een jaarlijkse rente van 3 gulden te gaan betalen, steeds vervallend op Maria Lichtmisdag en voor de eerste keer per a.s. Maria Lichtmisdag over een jaar, oponderpand van een huis, tuin, grond etc. groot ca. 4 en een halve lopenzaad, gelegen in herdgang Straten, b.p. Pauwels van Zeelst, de kinderen van Henrick van de Ven, de gemeijnte, de weduwe van Aert Lambrechts. Datum 3 januari 1550, getuigen Crom en Jan.
De rente is altijd aflosbaar op Maria Lichtmisdag van elk jaar, mits er3 maanden vooraf is opgezegd, tegen betaling van 50 gulden en de achterstallige termijnen. Datum en getuigen als boven.

==================050=======================
Jan zoon Jan zoon wijlen Jans Crommen verkoopt hierbij een jaarlijkse rente van 3 gulden welke rente Daniel Willem Corttenzoon eerder aan deze Jan Jan Crommen had beloofd als man van Annen dochter van genoemde WillemCortten, steeds vervallend op Maria Lichtmisdag van elk jaar, op onderpand van een huis, tuin, grond etc. groot ca. 4 en een halve lopenzaad, gelegen in herdgang Straten conform een schepenbrief van Oirschot d.d. 3 januari 1550. Ook verkoopt hij nog een jaarlijkse rente van anderhalve gulden die Peter Daniel Laenen eerder had beloofd aan Daniel Lauwreijs Goossenszoon, steeds vervallend op St. Bavodag op onderpand van een beemd gelegen in Oirschot herdgang de Notel, genoemd de Hanendonck, en welke rente Lauwreijs zoon wijlen genoemde Daniel Lauwereijs Goossens bij de dood vandeze Daniel had geerfd en Lauwereijs weer had overgedragen aan Anna dochter van Willem die Cort, thans de echtgenote zijnde van genoemde Jan Crommen, conform een schepenbrief van Oirschot. Hij verkoopt de rente met eenvervallen en een lopende termijn aan zijn vader Jan zoon wijlen Jans Crommen en de verkoper belooft alle lasten van zijn kant af te handelen.
Datum 25 januari 1555, getuigen Velde en Bogaert.

==================051=======================
Jan zoon Jan zoon wijlen Jans Crommen als man van Anna dochter van Willems die Cort verkoopt hierbij de helft van een jaarlijkse rente van 9 gulden die hem als zodanig toebehoren en waarvan de andere helft in bezit isvan Corstiaen van Sichem. Hij heeft deze helft verkregen van Jan Gijsbrechts als man van Ariken dochter van wijlen Willem Jacops en deze Jan Gijsbrechts had die geerfd en was hem toebedeeld geweest in de boedelverdeling en deels heeft hij die verkregen van de kinderen van Jan Daniels en genoemde Willem Jacops daarvoor had de rente verkregen van zijn zoon Willem Willem Jacops als man van Agnesen dochter van genoemde Willem die Cort. De rente van 9 gulden is oorspronkelijk door Jan Dielis Hoppenbrouwers beloofd geweest aan Agnesen en aan Anna dochters van genoemde Willem die Cort, steeds vervallend op Maria Lichtmisdag op onderpand van een akker, conform een schepenbrief van Oirschot. De rente wordt nu verkocht aanAgnese weduwe van Jan Scepers, waarbij zij daarvan het vruchtgebruik krijgt en haar wettige kinderen het erfrecht. De eerste termijn vervalt per a.s. Maria Lichtmisdag over een jaar en de verkoper belooft alle lasten van zijn kant af te handelen.
Datum 25 januari 1555, getuigen Velde en Bogaert.

==================052=======================
Jan zoon wijlen Jans Crommen verkoopt hierbij de jaarlijkse rente van twee oude franse of keizersschilden die hem in de boedelver-deling zijn toebedeeld geweest bij de dood van genoemde Jan Crommen en wijlen Katarijn dochter van Henricks van den Venne en deze Henrick van den Venne daarvoor had verkregen van Jan zoon wijlen Willem Knapen en deze Willem weer had verkregen van Jan van der Hooven als man van Elisabeth dochter van wijlen Thomas
Goeswijnszoon was van Eindhoven en welke rente Dirck Henricks van Aerle eerder aan deze Thomas zijn zwager had beloofd, steeds vervallend op Maria Lichtmisdag op onderpand van de helft van een stuk land genoemd de Bijvinck, gelegen in Oirschot herdgang Aerle, conform een schepenbrief van Eindhoven. Hij verkoopt de rente nu aan Agnese weduwe van Jan Scepers die daarvan het vruchtgebruik krijgt en haar wettige kinderen daarvan het erfrecht. De eerste termijn kan ze daarvan per a.s. Maria Lichtmisdag over een jaar ontvangen.
Datum 25 januari 1555, getuigen Velde en Bogaert.

==================053=======================
Jan zoon wijlen Jans Crommen heeft verklaard dat hij volledig betaald is inzake een jaarlijkse rente van 4 en een halve gulden die hem zijn vermaakt in het testament van Adriaens van der Heijden en diens vrouw Ijken dochter van genoemde Jan, zijn zuster. Hij geeft daarvoor nu kwijting.
Datum 25 januari 1555, getuigen Velde en Bogaert.

==================001=======================
Betreft de boedelverdeling tussen de erfgenamen van Jan de Crom, zie achteraan deze akte, JT)

De vierde kavel betreft :

Een akker genoemd de Vorsten Paijakker.
Nog een akker genoemd den Achtersten Paijakker.
Nog een akker genoemd de Dielens akker.
Nog een beemd genoemd de Monick.
Los en vrij behoudens de grondchijns.

Achterkant :
Deze kavel is toebedeeld aan Goijaerden Gijsbrechtsoen .... Datum 5 mei 1584. Getuigen Zande en Jan Ghijsbrechts.

De derde kavel betreft :
Een huis genoemd de Cremers met een stuk land dat erbij ligt.
Nog twee stukken land dat eerder eigendom was van Goijaerden Dielissen die Cort.
Nog een stuk nieuw land gelegen bij het erf van Wouter Gijsbrechts Weltevreden.
Nog een beemdje dat is gekocht van Jacop Jacops.
Nog een mudde rogge per jaar te ontvangen van Corsten Jan Bollen.
Nog 6 lopen rogge per jaar te ontvangen van Peter Lauwreijs Coolen.
Nog 3 lopen rogge per jaar te ontvangen van de kinderen van Arieken Mueren te Beerse.
Uit dit erfdeel moet jaarlijks 11 lopen rogge worden betaald aan meester Niclaes van Houdt, eerder deken te Geel, ook nog een oude grote per jaar aan dezelfde personen en de grondchijns.
Verder krijgt dit lot een beemd genoemd het Maerselaer.

Achterkant :
Dit lot is toegedeeld aan .....

De eerste kavel is :
het huis waarin Gijsbert Jan Hoppenbrouwers heeft gewoond met de schuur, schop en akkerland.
Nog de helft van het nieuwe erf gelegen aan het Lazarushuis.
Nog een stuk land gelegen bij het erf van de weduwe Frans Goijaerts, genoemd het Beuksken.
Nog een weiland genoemd de Heult gelegen bij Niclaes Eijmerts.
Nog twee gulden per jaar te ontvangen van Peter Aert Roefs.
Nog 30 stuivers per jaar te ontvangen van Jan Danels van den Dijck
Uit dit erfdeel moet jaarlijks aan Goijaert de Lau 4 gulden en tien stuivers worden betaald, nog 15 gulden eenmalig aan
iemand die nog aangewezen zal worden, verder de grondchijns.

Achterkant :
deze kavel is toebedeeld aan .....

De tweede kavel :
Het oude huis en toebehoren met een daarbij gelegen akker.
Nog een akker genoemd de Langenakker.
Nog de helft van het nieuwe land gelegen aan het Lazarus huis.
Nog een weiland genoemd het Castelijntken.
Nog 4 gulden per jaar te ontvangen van Goijaerden Loijen.
Nog twee gulden per jaar te ontvangen van de weduwe van Frans Goijaerts.
Nog 3 gulden per jaar te ontvangen van Henrick Vlemmincks.
Nog 9 lopen rogge per jaar te ontvangen te Beerse van de kinderen van Arieken Mueren ( ? ) en van Ruiteren Janssen.
Uit dit erfdeel moet jaarlijks aan Gijsbrecht Willems de Cort te Best 9 lopen rogge worden betaald, nog de grondchijns.

Achterkant :
Dit lot is toebedeeld aan ....

De vijfde kavel betreft :
Een akker genoemd den Waerakker.
Nog een akker genoemd Jan Hermansakker.
Nog een akker genoemd den Voersten akker.
Nog een akker genoemd die Braecke.
Nog een beemd genoemd den Quinkaert met het nieuwe erf daarbij gelegen.
Nog een pacht van 22 lopen rogge per jaar te ontvangen van de kinderen van Dirck Thoenen. Als deze pacht aflosbaar is met minder dan 100 daalders dan zal het overschot verdeeld moeten worden.
Vrij van alle lasten behoudens de grondchijns.

Achterkant :
Deze kavel is toebedeeld aan ......

Op de molen onder Straten staan de volgende lasten. Aan heer Melchior als rector van het H. Drievuldigheidsaltaar moet anderhalve mudde rogge per jaar worden betaald, Oirschotse maat. Aan dezelfde persoon nog 3 lopen rogge per jaar, zelfde maat, aan de rector van de Tafel van de H. Geest te Oirschot 6 en een halve lopen rogge, zelfde maat. Aan de koster 3 lopen rogge per jaar. Nog 3 lopen rogge aan Dirck van den Berge ( of Bergel ? ). Nog 2 mudde rogge en twee en een halve lopen Oirschotse maat aan Thomas Verhoeven, nog twee lopen rogge mout aan de rector van de H. Geest te Oirschot, nog een jaarlijkse rente van 1 gulden en 17 en een halve stuiver aan heer Peter van de Water, nog 29 stuivers grondchijns. Verder moet de molen naast alle genoemde rentes etc. jaarlijks 6 gulden en 5 stuivers betalen aflosbaar met 100 gulden aan de jonge Heijn Deenen.
In marge :
Niclaes Willem Goossens als man van Henrieksken.

Op de molen te Gestel ( Moergestel ) drukken de volgende pachten. Aan de rector van de Tafel van de H. Geest in Den Bosch 2 mudde rogge 6 zesters Bossche maat. Aan de rector van de tafel van de H. Geest in Oisterwijk een mudde rogge, Bossche maat, nog een grondchijns van 3 kapoenen ( = gecastreerde haan ). Naast alle lasten moet uit deze molen jaarlijks 6 gulden worden betaald, aflosbaar met 100 gulden te betalen aan de pensionaris van Tonge.....
In marge :
Willem Jans de Crom.

Op de hoeve drukken jaarlijks 10 een een halve stuiver grondchijns, ... jaarlijks 26 gulden die aflosbaar zijn met 437 en een halve gulden. Daarmoet deze hoeve uit de nieuwe hofstede 12 en een halve gulden ontvangen. Verder moet er 200 gulden worden betaald aan de kinderen van Hendrik Deenen, nog 100 gulden aan Lijnken Denen, nog 50 gulden aan de kinderen van Jan Roefs.
In marge :
Cathelijn dochter van wijlen Jan de Crom met ... van der Ameijden als haar gekozen voogd.

Op de nieuwe hofstede drukken 10 en een halve stuiver grondchijns per jaar, verder nog een jaarlijkse rente van 15 gulden en 5 stuivers die aflosbaar zijn met 237 en een halve gulden. Deze nieuwe hofstede moet aan meester Adriaen te Oisterwijk 200 gulden betalen, nog 50 gulden aan Peter die Raijmaker en daarvoor krijgt dit lot van de nieuwe hofstede 11 en een halve gulden.
In marge :
Wouter Lodewijks Verrijt als man van Lijsken.

De hoeve, huis, tuin en land dat erbij ligt, groot ca.8 lopenzaad, gelegen nabij de Armenhoeve, verder de gemeijnte. Nog een akker genoemd die Braeck, groot ca. 8 lopenzaad, b.p. de weduwe van Jenneken Aerts, Willem Wouter Jacops en meer anderen, de gemeijnte. Verder nog een akker groot ca. 3 lopenzaad, genoemd de Langen akker, b.p. de Armenhoeve, Gijsbrechts Henricks van den Huevel, Henrick Gerits Sroijen, Margriet Volders. Verder krijgt dit lot een weiland genoemd 't Cleijn Hoefken, b.p. Kaerl van Os, de erfgenamen van Arien Vrancken, de gemeijnte. Verder krijgt dit lot een stuk land genoemd het Achterste Hoefken groot ca. anderhalf lopenzaad, b.p. Jan Peters Verhagen, de erfgenamen van Aert Vrancken. Verder krijgt dit lot een akker genoemd de Boerakker groot ca. anderhalf lopenzaad, b.p. de Armenhove, Wouter Lodewijks Verrijt. Verder krijgt dit lot een akker genoemd den halven Staeijakker groot ca. 3 lopenzaad, het land van de Armenhoeve, Wouter Lodewijks, Jan Wouters Stockelmans, de kinderen van Jan Roefs. Verder krijgt dit lot een weiland genoemd de Gelenrijt, b.p. de kinderen van Gijsbrecht Hoppenbrouwers, Dirck Bartholomeussen, Henrick Gerits. Verder krijgt deze hoeve nog het voorste venneken, b.p. Hendrik Brants, Karolus van Os, het heiveld van de Armenhoeve. Verder krijgt dit lot een heiveld dat nog onverdeeld is groot ca. 2 bunders, waarvan dit lot de helft krijgt. (Opmerking : dit handelt over o.a. het leengoed Ten Rodeken, onder herdgang Aerle dat als zodanig niet wordt genoemd, JT )

De nieuwe hofstede met huis, tuin etc. groot ca. 17 lopenzaad, b.p. de Heer van Oirschot, de kinderen van Jan Roefs, het land van de Armenhoeve, Henrick Loeijen, de gemeijnte. Verder krijgt dit lot een akker genoemd de Staeijakker groot ca. 3 lopenzaad, b.p. het land van de Armenhoeve, Cathalijn dochter van Jan die Crom, Jan Wouter Stockelmans, de kinderen van Jan Roefs. Verder krijgt dit lot een dries genoemd den Poortkensdries groot ca. 4 en een halve lopenzaad, b.p. het land van de Armenhoeve, Aert Roelof Backs. Verder krijgt dit lot een akkertje genoemd het Boerakkertje groot ca. anderhalf lopenzaad, b.p. Cathalijn dochter van wijlen Jan die Crom, het land van de Armenhoeve. Nog krijgt dit lot een beemd genoemd de Broekbeemd, b.p. Gijsbrecht Henricks van den Heuvel, Hendrik Boom, de erfgenamen van Joorden Jan Joordens, de gemeijnte. Ook krijgt dit lot het eerste heiveld, b.p. Karolus van Os, de gemeijnte. Men moet elkaar toegang verlenen voor de twee vennetjes. Verder krijgt dit lot de helft van een stuk heiveld dat nog onverdeeld is groot 2 bunders. Verder krijgt dit lot 6 lopenzaad land nieuw land, b.p. de erfgenamen van Peter Jans Crommen, de gemeijnte.

Naast deze kavels krijgt Wouter ( Verrijt ) 7 van de beste eikebomen uit de Gelenrijt en verder al het hout dat rondom bij de Bettert en het huis staat.Genoemde pachten, renten en chijnsen zullen voor gezamenlijke rekening zijn voor wat betreft de reeds vervallen termijnen en ook tot en met Maria Lichtmisdag anno 1584. Maar alle pachten etc. die in 1585 vervallen komen voor ieder erfdeel afzonderlijk en ieder moet datzodanig betalen dat de erfdelen van de andere erfgenamen daarvoor gevrijwaard zullen blijven.

Op 11 oktober 1583, nieuwe tijdsstijl hebben de kinderen van Jan die Crom deze boedelverdeling gemaakt, getuigen Henrick int Ekerschot en Herman Stockelmans. Getekend : Henrick int Ekerschot en Herman Stockelmans, schepenen in Oirschot.

==================025=======================
Willem zoon wijlen Jans de Crom, Niclaes zoon wijlen Willem Goossens als man van Henrieksken, Wouter Lodewijk van der Rijt als man van Elisabeth en nog Cathelijn, gezusters en dochters van wijlen genoemde Jan de Crom, waarbij Cathelijn wordt geassisteerd door Roeland van der Ameijden als haar gekozen voogd, hebben een boedelverdeling gemaakt van de navolgende bezittingen die ze hebben geerfd door het overlijden van deze Jan de Cromme en Anna dochter van wijlen Willem de Cort.( zie vervolg folio's 413 t/m 414 verso, d.d. 11 oktober 1583, JT )

==================233=======================
Meester Dirck zoon wijlen Henrick Toerkens als man van Catharijn, Niclaes Willem Goossens als man van Henricksken en Wouter Lodewijks Verrijt als man van Elisabeth, gezusters en dochters van Jan Janssn. de Crom voor zichzelf en waarbij Wouter ook optreedt voor de minderjarige kinderen van Willem zoon van Jan Jan de Crom, verder nog Adriaen zoon wijlen Frans Joosten verwekt bij Heijlwich dochter van genoemde Jan Jan de Crom, die ook nog optreedt voor de kinderen van zijn broers en en zusters, verder Jan Janssn. van Berendonck verwekt bij Anna dochter Jan Jan de Crom, voor zichzelf en ook samen met zijn vader Jan Henrick van Berendonck, voor de andere kinderen van genoemde Jan van Berendonck en Anna de Crom, verder Henrick zoon wijlen Cornelis Jan Janssn. de Crom voor zichzelf en ook namens Adriaen Cornelis Janss. de Crom, zijn broer, verder Jan zoon wijlen Adriaens van der Heijden als man van Cornelia dochter van Cornelis Janszn. de Crom en nog Jan Adriaens van de Hovel als vader over Agneeske zijn dochter verwekt bij Catharina dochter van genoemde Cornelis Jan Janssn. de Crom, allen erfgenamen, hebben een boedelscheiding gemaakt vanwege wijlen Engelken dochter van Jan Jan de Crom conform haar testament dat voor schepenen van Liempde is gemaakt.

Bij deze verdeling hebben de kinderen van Jan Jans de Crom, de kinderen van Frans Joosten en de kinderen van Jan van Berendonck volgens dit testament samen het vierde deel verkregen van een huis en tuin etc. en van alle rentes en vorderingen etc. die afkomstig zijn van Peter zoon Jan de Crom en die op haar beurt weer werden geerfd door deze Engelken, waar die goederen zich ook mogen bevinden. Verder verkrijgen ze een rente van een half mudde rogge Oirschotse maat te heffen op Henrick de Leeuw, nog een rente van 3 gulden per jaar te heffen op de kinderen van Henrick Gijsbrechts Vlemmincks, ook nog een kapitaal van 100 guldens te vorderen van Goijaert Lambrechts te Liempde, nog een bedrag van 100 guldens te vorderen van Heijlken Franssen te Gestel, nog 54 gulden te vorderen van Niclaes Jan Goossens, nog elf gulden van Dirck van Beerwinckel. Uit dit erfdeel moet jaarlijks het vierde deel worden betaald uit alle lasten afkomstig uit de goederen van genoemde Peter Jans Crommen.

Bij deze verdeling hebben genoemde Henrick Cornelis de Crom in zijn hoedanigheid, Jan Adriaens van der Heijden en Jan Adriaens van de Hovel vanwege zijn minderjarige dochter een halve beemd gekregen genoemd de Schoordonck, die nog onverdeeld is met de kinderen van Dirck de Hoppenbrouwer, gelegen in Oirschot herdgang Straten, b.p. de Schoordonckse dijk, Frans Houtlocx. Verder krijgen ze nog een bedrag van 80 gulden te vorderen van Dirck Willems van Beerwinckel. Uit dit erfdeel moeten wel de grondchijns worden betaald en de dorpslasten.

De genoemde verdelers beloven elkaar dat ze deze boedelscheiding altijd na zullen komen en de een doet afstand van zijn aanspraken op het deel van de ander, en zullen ieder de lasten op hun eigen deel zodanig betalen dat de ander daar niet op kan worden aangesproken. en wel voor wat betreft ieder in zijn eigen herdgang.
Datum 5 juli 1594, getuigen Oudenhoven en Keijmps die het aandroegen.

==================317=======================
Niclaes Willem Goossens als man van Hendersken dochter wijlen Jan Jan Crommen, Meester Dirk Toorkens als man van Catharina ook dochter van genoemde Jan Crommen voor zichzelf en ook optredend voor Wouter Lodewijk Verrijt als man Elisabeth dochter van genoemde Jan Crommen, verkopen een huis met tuin, erven en alle toebehoren gelegen in Oirschot, herdgang Verrenbest. Deze goederen heeft genoemde Jan de Crom op 15 juni 1576 voor schepenen in Oirschot gekocht van Jan, Henrik en Niclaes zonen wijlen Dirk van de Spijker met de zijnen en zij verkopen de goederen nu aan Joachim zoon Laureijs Scheunen en aan Arien Henrik Santegoets als man van Margriet dochter van genoemde Laureijs ter vererving voor hen en om daarvan door Laureijs Scheunen en zijn vrouw Elisabeth het vruchtgebruik te laten genieten, volgens een bepaald kontrakt wat gemaakt is door genoemde Laureijs enerzijds en Joachim en Arien anderzijds op 12 februari 1607, voor schepenen in Oirschot. Genoemde Niclaes en meester Dirk ook in zijn genoemde kwaliteit beloven alle lasten af te handelen.
Datum 5 november 1607, getuigen Nistelroij en Sterre.

==================221=======================
Jan Jan Roeffen die in Boxtel woont heeft verklaard dat Henriksken weduwe van Niclaes zoon wijlen Willem Goossen Schepens ( Henriksken is dochter van Jan de Crom, JT ), door haar kinderen een jaarlijkse rente van 7 gulden heeft afgelost in een kapitaal van 100 gulden, welk kapitaal eerder slechts 75 gulden bedroeg en welke schuld deze Nicolaes op zich had genomen te betalen namens meester Dirck Toirkens, zijnde zijn zwager ( Meester Dirk Toirkens gehuwd met Catharijn dochter van Jan de Crom, JT ), maar Jan Jan Roeffen verklaart daar geen brief meer van te hebben. Hij stemt ermee in dat als de brief alsnog wordt gevonden, hij daar geen aanspraken meer aan zal ontlenen en geeft deze weduwe en haar kinderen daarvoor nu kwijting.
Datum 13 december 1622, getuigen Velde en Arien.

Avez-vous des renseignements supplémentaires, des corrections ou des questions concernant Mr Jan Jan Jan Crommen?
L'auteur de cette publication aimerait avoir de vos nouvelles!


Barre chronologique Mr Jan Jan Jan Crommen

  Cette fonctionnalité n'est disponible que pour les navigateurs qui supportent Javascript.
Cliquez sur le nom pour plus d'information. Symboles utilisés: grootouders grand-parents   ouders parents   broers-zussen frères/soeurs   kinderen enfants

Avec la recherche rapide, vous pouvez effectuer une recherche par nom, prénom suivi d'un nom de famille. Vous tapez quelques lettres (au moins 3) et une liste de noms personnels dans cette publication apparaîtra immédiatement. Plus de caractères saisis, plus précis seront les résultats. Cliquez sur le nom d'une personne pour accéder à la page de cette personne.

  • On ne fait pas de différence entre majuscules et minuscules.
  • Si vous n'êtes pas sûr du prénom ou de l'orthographe exacte, vous pouvez utiliser un astérisque (*). Exemple : "*ornelis de b*r" trouve à la fois "cornelis de boer" et "kornelis de buur".
  • Il est impossible d'introduire des caractères autres que ceux de l'alphabet (ni signes diacritiques tels que ö ou é).

Parenté Mr Jan Jan Jan Crommen



Visualiser une autre relation

Les données affichées n'ont aucune source.

Sur le nom de famille Crommen

  • Afficher les informations que Genealogie Online a concernant le patronyme Crommen.
  • Afficher des informations sur Crommen sur le site Archives Ouvertes.
  • Trouvez dans le registre Wie (onder)zoekt wie? qui recherche le nom de famille Crommen.

Lors de la copie des données de cet arbre généalogique, veuillez inclure une référence à l'origine:
Jannie van der Zanden, "Arbre généalogique Holman", base de données, Généalogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-holman/I1091626051.php : consultée 20 juin 2024), "Mr Jan Jan Jan Crommen (1530-1600)".